Kennismaking en aanmelding

Komt uw kind ook bij ons?

Is uw kind bijna vier? Dan mag het strakjes aan zijn of haar schooltijd beginnen. Wilt u graag dat uw kind naar de Plataan komt, dan kunt u uw kind bij ons aanmelden. Dat kunt u doen tijdens of na onze Open Dag. Deze vindt meestal plaats in maart, maar de exacte datum vindt u ruim van te voren in onze kalender. Een andere manier is om contact op te nemen met ons kindcentrum. Dan nodigen we u graag uit voor een gesprek waarin we u informatie geven. Het liefste houden we dat gesprek onder schooltijd, dan kunt u het kindcentrum zien wanneer de kinderen er zijn. Kiest u voor de Plataan, dan neemt de leerkracht na uw aanmelding contact met u op voor een kennismaking.

Zij-instromers

Bent u op zoek naar een andere school voor uw kind of kinderen, bijvoorbeeld omdat u verhuisd bent? U bent van harte welkom om kennis te komen maken met Kindcentrum de Plataan. De directeur gaat graag met u in gesprek en geeft u een rondleiding. Het liefste doet zij dat onder schooltijd wanneer de kinderen er zijn. Als ouder krijgt u dan de beste indruk. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.
Kiest u voor de Plataan? Dan neemt de intern begeleider contact op met de school van herkomst om de overstap naar ons kindcentrum zo goed mogelijk te laten verlopen.