Nieuws bij de Plataan

Weten wat en wie er speelt?

Gedragspecialist

Vrijdag

Mijn naam is Anneke van Dooren. Voorgaande jaren stond ik nog gedeeltelijk voor de klas, dit schooljaar ben ik blij met mijn nieuwe rol.... lees verder »

Intern Begeleider

Vrijdag

Ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Monique van Ooyen. Ik ben Intern Begeleider op Kindcentrum de Plataan en vanuit deze rol... lees verder »

Interne vertrouwenspersonen

Vrijdag

Hierbij willen we ons graag even voorstellen, wij zijn Miranda van Kleef & Stijntje van Ham, en zijn de vertrouwenspersonen van de... lees verder »

SKOBOS bestaat 25 jaar!

Dinsdag

Het schooljaar 2022-2023 wordt een bijzonder jaar voor ons, want SKOBOS bestaat 25 jaar. SKOBOS is de stichting die verantwoordelijk is... lees verder »

Bezoek ons op de online banenmarkt van Hogeschool De Kempel

Maandag

Hogeschool de Kempel organiseert woensdag 23 februari een online banenmarkt. Ben jij 3e of 4e jaars student? lees verder »

Vacature zij-instromer

Dinsdag

Deze vacature is inmiddels ingevuld. lees verder »

Extra hulp voor de klas

Dinsdag

Het kabinet heeft extra geld beschikbaar gesteld voor het onderwijs omdat het coronavirus voor grote uitdagingen zorgt. De... lees verder »

Kindcentrumontwikkeling doe je samen!

Maandag

SKOBOS, Korein en Samenwijs gaan verder met de ontwikkeling van kindcentra in de gemeente Oirschot. Vanuit een gezamenlijke visie en... lees verder »

Nieuwe PR-film SKOBOS

Maandag

Afgelopen donderdag namen wij met een mini-symposium in Theater De Enck afscheid van onze bestuursvoorzitter Frans Bruinsma. Ter ere van... lees verder »

SKOBOS Grensverleggend Groeien

Missie en visie SKOBOS

Donderdag

In 2018 heeft SKOBOS opnieuw een missie- en visietraject doorlopen. Een missie is datgene dat de organisatie naar buiten wil uitdragen.... lees verder »