Nieuws bij de Plataan

Weten wat en wie er speelt?

Vacature leerkracht (wtf 0,7)

Dinsdag

Wij zijn voor de periode 21 augustus 2023 tot en met maart 2024 op zoek naar een leerkracht. lees verder »

Vacature leerkracht groep 7 (wtf 1,0)

Dinsdag

Wij zoeken per 1 augustus 2023 een leerkracht voor groep 7. lees verder »

Maak kennis met onze leescoördinator

Vrijdag

Ik ben Corina de Bont en naast dat ik leerkracht van groep 3 ben, heb ik ook nog een aantal andere taken op school. Eén daarvan is, dat... lees verder »

Specialist nieuwkomers onderwijs

Donderdag

Mijn naam is Miranda van Kleef. Sinds dit schooljaar werk ik, naast dat ik les geef in groep 5, als specialist nieuwkomers onderwijs. Net... lees verder »

Open lesochtend kindcentrum de Plataan

Vrijdag

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen op ons kindcentrum, loop gerust even binnen. Hopelijk zien we jullie dan! lees verder »

Specialist (meer- en hoog-)begaafdheid

Vrijdag

Mijn naam is Marie Annick Canoy, 25 jaar leerkracht en al bijna net zo lang werkzaam bij ons schoolbestuur SKOBOS. Na eerst in diverse... lees verder »

Vacature leerkracht groep 1-2 (wtf 0,5)

Donderdag

Wij zoeken per 8 mei 2023 een leerkracht voor groep 1-2. lees verder »

Remedial teacher

Vrijdag

Mijn naam is Connie Smits. Ik werk nu ongeveer 10 jaar op de Plataan. Dit doe ik met heel veel plezier. Mijn werk is erg afwisselend en... lees verder »

Gedragspecialist

Vrijdag

Mijn naam is Anneke van Dooren. Voorgaande jaren stond ik nog gedeeltelijk voor de klas, dit schooljaar ben ik blij met mijn nieuwe rol.... lees verder »

Intern Begeleider

Vrijdag

Ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Monique van Ooyen. Ik ben Intern Begeleider op Kindcentrum de Plataan en vanuit deze rol... lees verder »

Interne vertrouwenspersonen

Vrijdag

Hierbij willen we ons graag even voorstellen, wij zijn Miranda van Kleef & Stijntje van Ham, en zijn de vertrouwenspersonen van de... lees verder »

SKOBOS bestaat 25 jaar!

Dinsdag

Het schooljaar 2022-2023 wordt een bijzonder jaar voor ons, want SKOBOS bestaat 25 jaar. SKOBOS is de stichting die verantwoordelijk is... lees verder »

Bezoek ons op de online banenmarkt van Hogeschool De Kempel

Maandag

Hogeschool de Kempel organiseert woensdag 23 februari een online banenmarkt. Ben jij 3e of 4e jaars student? lees verder »

Vacature zij-instromer

Dinsdag

Deze vacature is inmiddels ingevuld. lees verder »

Extra hulp voor de klas

Dinsdag

Het kabinet heeft extra geld beschikbaar gesteld voor het onderwijs omdat het coronavirus voor grote uitdagingen zorgt. De... lees verder »

Kindcentrumontwikkeling doe je samen!

Maandag

SKOBOS, Korein en Samenwijs gaan verder met de ontwikkeling van kindcentra in de gemeente Oirschot. Vanuit een gezamenlijke visie en... lees verder »

Nieuwe PR-film SKOBOS

Maandag

Afgelopen donderdag namen wij met een mini-symposium in Theater De Enck afscheid van onze bestuursvoorzitter Frans Bruinsma. Ter ere van... lees verder »

SKOBOS Grensverleggend Groeien

Missie en visie SKOBOS

Donderdag

In 2018 heeft SKOBOS opnieuw een missie- en visietraject doorlopen. Een missie is datgene dat de organisatie naar buiten wil uitdragen.... lees verder »